درد دل با ليونل مسي

ليونل مسي

با درود به جناب ليونل مسي مهاجم خوب کشور آرژانتین و تیم باشگاهی بارسلونا

باور کنید مردم ما اینگونه نبودند، باور کنید ما مردمی صلح جو میباشیم و همواره در راه آبادانی جهان به سوی علم رفته ایم و علم جهانی به ایران بسیار وامدار است، ما دارای فرهنگ ژرفی میباشیم، در 2500 سال پیش زمانی که برده داری در همه جا موج میزد در کشور من امر نکوهیده شده ای بود و کوروش بزرگ برده داری را در کشورهایی که فاتح میشد منع میکرد.

جناب ليونل مسي، روزی حدود 1400 سال پیش باوری بیابانی به کشور من حمله ور شد و بزور، گفتار و کردار، اندیشه نیک را از ما گرفت و بجایش جهاد در راه خدایی نادیده را جایگزین کرد و عشق به جهانیان را منع نمود و جهانیان را در باور ما کافر جلوه داد، آری ليونل مسي عزیز به زور شمشیر کشور ما را مسلمان کردند و اسلام اهریمنی را به خورد ما دادند

جناب ليونل مسي از برخوردی که مردم ما از دیشب با شما داشتند بسیار شرمنده هستم اما بارو کنید این مردم ریشه ای بس کهن دارند اما امروزه دچار سرطانی به نام اسلام شده اند که خرد آنان را گرفته و دلشان را سیاه نموده و از فرهنگ هیچ نمیدانند.

ليونل مسي عزیز امید دارم رفتار مردم منو بابت الفاظ رکیکی که به شما و خانواده محترمتان ابراز کردند ببخشید و همواره خوشحال باشی مردم شما دچار سرطان اسلامی نشده اند.

به امید روزی که فرهنگ فردوسی بر کشور ما نهادینه شود

امید دانا

ليونل مسي

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s