انتخابات یا همان انتصابات حکومت اسلامی ، با رنگ و بوی تازه و ترفندهای مختلف برای فریب عوام و به قدرت رسیدن یک طیف سیاسی ،از جنس خود حکومت نزدیک می شویم.اصلاح طلبان با نامه نوشتن و جلسه گذاشتن با خامنه ایی رهبر توتالیتر، حکایت از این دارد که اگر ما در انتخابات شر کت نکنیم و سهمی در قدرت نداشته باشیم کل حکومت در خطر است و تحریم ها ادامه خواهد داشت ، حتی احتمال حمله نظامی وجود دارد.بار ها گفته اند و کتمان هم نکرده اند .
اساسا همه نگران رفتن کل این حکومت هستند و اصلاح طلبی هم، ابزاری برای رسیدن به قدرت مجدد این طیف سیاسی است.سوالات زیادی بدون پاسخ هنوز در ذهن ما جوانان و مردم است که پاسخی داده نشده است .انتخابات چه دستاوردی برای مردم داشته است?
اصلاح طلبان در مدت هشت سال ،که در قدرت بودند کدام یک از قوانین را به نفع مردم تغییر دادند?
چرا قانون مطبوعات و تعریف جرائم سیاسی با حکم حکومتی در مجلس ششم منحل شد?
ایا قتل های زنجیره ایی در دوران اقای خاتمی اتفاق نیفتاد?
ایا مطبوعات فله ایی بسته نشدند?ایا زندانی سیاسی نداشتیم?
ایا اقای خاتمی بعد از هشت سال نگفت که من تدارکاتچی هستم?
ایا اقای خاتمی به دانشجویان بی احترامی نکرد?
ایا پرونده کوی دانشگاه به سرانجام رسید و حمله کنندگان بازداشت شدند?
حتی امروز می بینیم همان کسانی که مردم را خس و خاشاک نامیدند و کودتای انتخاباتی نمودند ،از ایران و ایرانی صحبت می کنند و در مقابل خامنه ایی به ظاهر ایستاده اند .رحیم مشایی و اقای احمدی نزاد کدام احترام را به مردم گذاشتند که امروز مدافع حقوق بشر در ایران شده اند .این همه ثروت ملی کجا هزینه شده است ?ایا پول نفت سر سفره مردم امد ?ایا تورم و گرانی و بیکاری زیاد نشده است ?
ایا مردم به ازادی و کمال رسیده اند ?
ایا امرزو در دنیا ابرو و هویت ایرانیان خدشه دار نشده است?
ایا در این سی و چهار سال پیشرفت داشته ایم! امروز من و همه جوانان و اکثر مردم به دنبال هویت ملی خود هستیم ! هویتی که توسط این حکومت به یغما رفته است .براستی انتخابات چیست و چه مفهومی دارد.در ویکی پدیا امده است انتخابات جریانی رسمی است که هر گام آن از پیش تعیین شده می باشد. انتخابات برای تصمیم گیری مردم یا بخشی از مردم است که شخص یا اشخاصی را برای مقام، پست یا مسولیتی و برای مدتی معلوم با ریختن رای خود به صندوقهای انتخاباتی می گزینند.[۱].
هدف اصلی از انتخابات سیاسی انتخاب نمایندگان مردم میباشد که به آن دموکراسی نمایندگی[۲] می گویند.
پس تعریف دموکراسی یعنی مردم و حاکمیت ملی.سوال اینجاست که در این سی و چار سال کجا احترام این دموکراسی را این حکومت جبار حفظ نموده است.در کجا مردم نقش سازنده داشته اند ?ایا این حکومت با این قانون اساسی موجود اصلاح شدنی است و قرار است کدام بندش اصلاح شود که ما نمی دانیم.
مگر همین قانون اساسی موجود نیست که باعث این همه تبعیض شده است? قانون اساسی موجود را مولد استبداد می دانم و معتقد هستم تا زمانی که این قانون اساسی موجود پاپرجا هست، هیچ گونه امیدی به روند دموکراسی در ایران نیست و اساسا این قانون اساسی موجود است که از اقای خامنه ایی و بقیه خودکامه و مستبد ساخته است.تا زمانی که به اصل نپردازیم، بقیه مباحث فرعی است.امروز اگر اقای خامنه ایی مستبد هست، دقیقا این قانون اساسی موجود است که به ایشان طبق اصل صدو ده قانون اساسی ماموریت داده است.
شما اصل دوم قانون اساسی را چگونه میخواهید تغییر دهید ..
اصل دوم جمهوری اسلامي، نظامي است بر پايه ايمان به: 1- خداي يكتا ( لااله الاالله ) و اختصاص حاكميت و تشريع به او و لزوم تسليم در برابر امر او.
2- وحي الهي و نقش بنيادي آن در بيان قوانين.
3- معاد و نقش سازنده آن در سير تكاملي انسان به سوي خدا.
4- عدل خدا در خلقت و تشريع.
5- امامت و رهبري مستمر و نقش اساسي آن در تداوم انقلاب اسلام.
6- كرامت و ارزش والاي انسان و آزادي توام با مسئوليت او در برابر خدا
كه از راه: الف- اجتهاد مستمر فقهاي جامع الشرايط بر اساس كتاب و سنت معصومين سلام الله عليهم اجمعين، ب- استفاده از علوم و فنون و تجارب پيشرفته بشري و تلاش در پيشبرد آنها، ج- نفي هر گونه ستمگري و ستم كشي و سلطه گري و سلطه پذيري، قسط و عدل و استقلال سياسي و اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي و همبستگي ملي را تامين مي كند.و حتی اصل هفتاد و دوم می گوید:
مجلس شورای اسلامی نمی تواند قوانینی وضع کند که با اصول و احکام مذهب رسمی کشور یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد. تشخیص این امر به ترتیبی که در اصل نود و ششم آمده بر عهده شورای نگهبان است.
در اصل نود و سوم: مجلس شورای اسلامی بدون وجود شورای نگهبان اعتبار قانونی ندارد مگر در مورد تصویب اعتبارنامه نمایندگان و انتخاب شش نفر حقوقدان اعضاءی شورای نگهبان.ببینید چه وقاحتی گربانگیر مردم شده است.اری می خواهم به صراحت بگویم ما جوانان و مردم چیزی جز دروغ ، چپاول و نابودی فرهنگ ایرانیان حاصل دیگری از شما حکومت اسلامی ندیده ایم و این بار به کلیت شما اعتراض داریم و شما را به عنوان نمایندگان مردم ایران نمی شناسیم.چه اصلاح طلب و چه اصول گرا .ما نه اصلاح دیدیم و نه اصول دموکراسی . ما در انتصابات حکومت اسلامی شرکت نمی کنیم و انتخابات را تحریم می نماییم و خواستار یک حکومت سکولار و دموکرات بر اساس اعلامیه جهانی حقوق بشر هستیم.
جواد موسوی چهل تنان
رفراندوم
فرصتی باشد برای مردم ایران به پیش مثل آن رفراندوم 30 سال پیش
آری خیر است گزینه از بر پیر وجوان اولی تحکیم حاکم، دومی تضعیف آن
از برای هر دلیلی گر روی بر پای صندوق رای تو آری بود ،بی بحت تعارف
گر نشینی توی خانه در همان روزعزیز خیر باشد رای تو،هان، ای عزیز
«آزادی برای من و همراهانم» این است شعار همه آنان که پرچم دارند ، ما گم و گورها ، ما بی پرچم ها ، ما تشنه گان آزادگی نه صندوقی برای رای داریم نه موطنی که فردایش دغدغه ای مان باشد . برای رسیدن به آزادی نه با سیّاسان که قلب مان رهنمای مان است . بازتاب صدای دیگران بودن از ما یک کپی می سازد که اصل اش کپی شده از نسخه کپی دیگری ست .