فیس بوک رسمی انجمن پادشاهی دفتر لندن امروز در ارتباط با سالگرد آرش رحمانی و علی زمانی بیانیه ای صادر کرد، و بیان داشت آرش رحمانی و علی زمانی فریب شخصی به نام جمشید که به کذب خود را به عنوان لیدر انجمن معروفی کرده بود گرفتار شدند.
متن کامل بیانیه انجمن پادشاهی در لندن به شرح زیر است
سالروز اعدام آرش رحمانی پور و محمد رضا علی زمانی یادشان گرامی باد
شوربختانه آنها گول فردی جاه طلب و فرصت طلب بنام جمشید شارمهد خوردند
محمد رضا علی زمانی به همراه پسر ۸ ساله اش ، حامد روحی نژاد و احمد کریمی تصمیم میگیرند به سبب مشکلات اقتصادی در ایران و به امید دستیابی به یک زندگی بهتر در حالی که هیچگونه سابقه و یا فعالیت سیاسی نداشتند غیر قانونی از ایران خارج بشوند. به سبب نداشتن آگاهی و با این باور که در مدت ۱ هفته و با ارائه یک داستان میتوانند پناهندگی بگیرند
در ۱۰ اسفند 1384 وارد شهر اربیل در کردستان عراق میشوند و پس از ورود به کردستان عراق بدست اداره آسایش، نهاد امنیتی کردستان عراق بازداشت میشوند به اتهام جاسوسی برای حکومت جمهوری اسلامی و به مدت ۳ ماه در زندان بسر میبرند. پس از مشخص شدن بیگناهیشان و آزادی از زندان درخواست پناهندگیشان را به سازمان ملل در اربیل ارائه میدهند و امکان اقامت موقّت را پیدا میکنند. حامد روحی نژاد به ناچار در یکی از رستورانهای آنجا شب و روز کار میکند تا بتواند پولی فراهم کند.
محمد رضا علی زمانی پس از مدتی با شخصی به نام جمشید شارمهد که مدعی هواداری از انجمن پادشاهی در امریکا بوده تماس میگیرد .این تماس در حالی بود که رهبر انجمن پادشاهی ایران ، فرود فولادوند در آن زمان هنوز ناپدید نشده بود و مشخص هست که عضویت از طریق هوادار امکان پذیر نیست . جمشید شارمهد به عنوان هوادار انجمن پادشاهی پس از ناپدید شدن فرود فولادوند به صورت شخصی اقدام به راه اندازی یک رادیو با نام تندر میکند و در آنجا از یاران درون مرز میخواهد که باهاش تماس بگیرند و خود را شخصی بسیار نزدیک به فرود فولادوند معرفی میکند و اعلام میکند که فرود فولادوند برای کارهای مبارزاتی وارد ایران شده و با او در تماس هست.آقای زمانی با پسر ۸ساله اش در اربیل با این رادیو همکاری میکند یه اینگونه جمشید از او هر روز در رادیو تندر استفاده میکند.
محمد رضا علی زمانی با فرنام بردیا پیش از برگشت به ایران خیلی تلاش میکند که بتواند به یک کشور سوم برود ونکه به خاطر نداشتن امکان مالی پیروز نمیشود . جمشید از او میخواهد برگردد ایران و دستوراتی هم به او میدهد.
سر انجام پس از ۱ سال ۵ ماه اقامت در عراق و تحمل رنج بسیار و شدت بیماری و آوارگی در غربت حامد روحی نژاد و احمد کریمی مجبور میشوند به اجبار به ایران بازگردند . حامد روحی نژاد و احمد کریمی به محض ورود خود را به وزارت اطلاعات معرفی میکنند و جریان سفر خود را میگویند پس از یک جلسه گفتگو با یک مسول در دفتر اسلامشهر به آنها گفته میشود هیچ مشکلی ندارند و مرتکب هیچ جرمی نشده اند و میتوانند به زندگی عادی خود برگردند. حامد روحی نژاد به دانشگاه شهید بهشتی و احمد کریمی به نجاری محل کار خود باز میگردنند.
محمد رضا علی زمانی ۲ ماه پس از آنها با پسر ۸ ساله اش برمیگردند . چهل روز پیش از برگزاری انتخابات به دلیل نامشخص ۹ تن به نام انجمن پادشاهی بازداشت میشوند
محمدرضا علی زمانی
حامد روحی نژاد
احمد کریمی
مجید علیی
امیر رضا عارفی [ پیمان
ناصر برزگر
داوود فرد بچه میر اردبیلی
سام
آرش رحمانی پور
به جز حامد روحی نژاد و احمد کریمی هیچیک از این افراد از کشور خارج نشدند ونکه همشون مستقیم و یا غیر مستقیم با جمشید شارمهد و رادیو تندر در تماس بوده اند.
آرش رحمانی پور در دلنوشته خود مینویسد
نمی دونم چرا باید این جای تاریخ ایستاده باشم، نمی دونم این خاک تاکی نباید روی آسایش ببینه
به بالای این سالیان دراز به ایران نیامد بجز سوز و ساز
ز دشمن بجز آتش و خون نبود بجزغرش دیو مجنون نبود
بسوزاند دشمن کتاب مرا همه رامش و خُر و خواب مرا
این خاک ماست، همه ی زندگی ماست همه هویت ماست. آرزوم اینه که همه بدونند در مقابل این خاک وظیفه ای دارند.
اما از حق نگذریم. بد جوری
از حق نگذریم. بد جوری اشتباه کردم شاید همین علاقه بیش از حد جلوی جشمام رو گرفت و باعث شد مسیر درست انجام وظیفه رونبینم ولی مطمئن هستم اگه عمری باشه پیداش میکنم، بقول اون قدیس مسیحی: برای هر بنده ای یه چوپان و یک مسیر هست تا به چراگاه حقیقت برسه. این هم مسیر منه که داخلش هستم. درسته که سخته و مشکل درسته که تنهام و یه خرده خسته اما
من همه این سختی ها رو برای رسیدن به اون حقیقت طلائی به جون می خرم چون باید وظیفه ام رو انجام بدم.
آرش فهمیده بود جمشید از او استفاده کرده و او را بدام رژیم انداخته ونکه باور نداشت اعدامش کنند..
یاد آرش رحمانی پور ،محمدرضا علی زمانی و همه جانباختگان را ه ازادی گرامی باد ،فراموششان نکنیم.
لینک منبع از فیس انجمن پادشاهی